Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

fekakcio bal nagy

olajakcio bal

Szervizkönyv 

Minden időszakos inspekció (olajszerviz) szerves részét képezik az:

“Inspekciós csomagok”

Az üzembentartó felelős azért, hogy a forgalomban tartott járműve a műszaki, közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi követelményeknek megfeleljen. Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervizében elvégzett díjtalan 99 pontos közlekedésbiztonsági műszaki átvizsgálás megtörténte után kötelesek vagyunk felhívni ügyfeleink figyelmét arra, hogy milyen karbantartási-, és javítási beavatkozásokat javaslunk elvégeztetni az Ön gépjárműve kifogástalan működése érdekében.

5 + 1 inspekciós csomag!

Amennyiben az alkalmankénti szervizszámlájának összege meghaladja az 10.000 Ft-ot, aláírással és pecséttel igazolt hűségbónusszal jutalmazzuk.

Ezzel a 3. és a 9. szervizlátogatás alkalmával értékes ajándékcsomagot vehet át, a 6. és 12. szervizlátogatás esetén a DÍJTALAN OLAJCSERE SZERVIZ szolgáltatásunkat veheti igénybe. Szolgáltatásunk autó típushoz kötődik!

szolgaltatasok szervizkonyv

4 + 1 inspekciós csomag!

Minden motorolajszerviz alkalmával adunk Önnek egy olyan “olajcsere kártyát” amely feljogosítja Önt négy db kedvező árú és egy ötödik díjtalan olajcserére.

Ez az “olajcsere kártya” nem kötődik autótípushoz, hanem személyekhez. Ez azt jelenti, hogy minden a családban illetve baráti körben lévő gépjárműre érvényes.

szervizkonyv3

Vegye igénybe szolgáltatásainkat! Érdeklődjön kollégáinknál!

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"