• qxif-envelopeszerviz@auto-doktor.hu
  • qxio-ios-telephoneKözvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

Garancia program

 Kiterjesztett garancia

 Motorvédelem garanciával

 Árgarancia

A gépjármű kiterjesztett garancia biztosítás egy korszerű termék a gépjárművekhez adható biztosítások palettáján. A hagyományosnak tekinthető gépjármű-biztosításokkal ellentétben ez a biztosítás a biztosított gépjármű belső meghibásodásaira nyújt fedezetet úgy, hogy a jellemzően egy-két éves gyártói garanciát további két-három évvel meghosszabbítja.
A programhoz való csatlakozásról és a részletes feltételekről kérjen tájékoztatást szervizünkben!

Az Autó-Doktor Kft. korlátozott jótállást vállal Magyarország területén a gépjármű-tulajdonos gépjárműve motorjának kenőanyaggal érintkező, olajkörforgásban érintett mozgó alkatrészeiben bekövetkezett hibáiért, amennyiben a “kenőanyag garancia programban” a meghatározott feltételeket teljesíti.

A programhoz való csatlakozásról és a részletes feltételekről kérjen tájékoztatást szervizünkben!

Szervizünkben ezentúl az ügyfeleinknek, árgaranciát biztosítunk.
Kérjen tőlünk árajánlatot és hasonlítsa azt össze egy másik, független szerviztől kapott ajánlattal, illetve szolgáltatással! Ha esetleg kedvezőbb ajánlatot kapna, mutassa be a független szerviztől kapottat és mi elvégezzük a munkát azon az áron.

A programhoz való csatlakozásról és a részletes feltételekről kérjen tájékoztatást szervizünkben!

Gumiabroncs Garancia

Az Exkluzív Gumiabroncs Garancia egy olyan speciális plusz-szolgáltatás, mely nemcsak a gyártási hibából eredő problémákra terjed ki, hanem védelmet nyújt a külső sérülésekből (pl. rongálás, padkázás, stb.) származó károk esetére is. Nem terjed azonban ki a személygépkocsi műszaki állapotából, a nem megfelelő nyomással vagy terheléssel való üzemeltetésből és a blokkoló fékezésből eredő károkra. Kár esetén nem pénzbeli visszatérítés jár, hanem a megrongálódott személygépkocsi abroncsot megjavítjuk vagy kicseréljük a maradványprofil mélységének arányában.

Gumiszerelés Exkluzív Gumiabroncs Garanciával

Bizonyára történt már Önnel is, hogy gumiját:
•    megrongálták, kiszúrták
•    egy szerencsétlen parkolásnál megjárdázta
•    más esemény következtében sérülés vagy
•    úthibák miatt károsodás érte

Mostantól megnyugodhat. Új, Nyugat-Európában már bevált, itthon azonban egyedülálló szolgáltatásunk kártalanítja ezekért a sérülésekért. Csatlakozzon programunkhoz és nyugodtabban autózhat, gumijáért és gondtalan autózásáért mi felelünk.

A megvásárolható Exkluzív Gumiabroncs Garancia az autógumi teljes lekopásáig (nyári gumi: 1,6 mm; téligumi: 4 mm-es profilmélység), de maximum a vásárlástól számított 1 évig érvényes, és a gyártói szavatosságon túl a gumik rendeltetésszerű használata mellett a következő típusú károkra nyújt védelmet.

Mire terjed ki?
•    A Exkluzív Gumiabroncs Garancia minden márkára kiterjed

Érvényessége
•    1 év és / 1,6 mm vagy 4mm profilmélység

Érvényesítésének feltételei
•    egy garnitura/négy egyező méret, mintázat és márkájú abroncs vásárlása esetén
•    megjelenés ellenőrző vizsgálaton (legalább félévente egyszer, Exkluzív Gumiabroncs Garancia igazolvány szerint)
•    kár esetén a garanciaszelvény és a számla egyidejű felmutatása
•    exkluzív szerelési csomag egyidejű igénybevételekor
•    az exkluzív gumiabroncs garanciát maximum egy darab gumiabroncsra lehet érvényesíteni

Önnek nem kell mást tennie, mint csatlakoznia programunkhoz és élveznie az újszerű biztonság kényelmét.

Nincsen szükség hosszadalmas adminisztrációra, képzett munkatársaink minden ezzel kapcsolatos munkát elvégeznek Ön helyett. Önnek csak egy un. Exklusív Gumiabroncs Garancia kártyát kell munkatársainktól kérnie, majd betennie pl. a forgalmi engedélye mellé, hogy mindig kéznél legyen és egy esetleges probléma esetén igazolja a jogosultságot.
A garancia érvényesítésének feltétele – saját biztonsága érdekében valamint a rendeltetésszerű használat ellenőrzése céljából – hogy Ön rendszeres időközönként megjelenjék vizsgálaton. Először 5.000 km megtétele után, azután 10.000 kilométerenként, de legalább negyed évente egyszer (Exkluzív Gumiabroncs Garancia igazolvány szerint). Az ellenörző vizsgálatok díja attól függ, hogy szükség van-e valamilyen beavatkozásra. (centrírozás, keréktárcsa javítás, stb.)

HOGYAN VEGYE IGÉNYBE A EXKLUZÍV GUMIABRONCS GARANCIA SZOLGÁLTATÁST:
•    Vásároljon egy garnitúra gumiabroncsot négy egyező méretben, mintázatban és egyező márkájú abroncs esetén és kérje az exklusív szerelési csomagot. Őrizze meg számláját és kérje az Exklusív Gumiabroncs Garancia kártyát.
•    Legalább negyed évente egyszer keressen fel minket ellenőrzés céljából. A garancia kártyát mindig vigye magával!
•    Bármilyen problémája lenne gumiabroncsával, keressen fel minket, mi szivesen nyújtunk segítséget Önnek.
•    Javítás vagy csere esetén a garancia tovább él a javított vagy kicserélt abroncsra is, de csak az első vásárlás időpontjától számított 1 évig (pl. ha 0,5 év után cserélték le egyik abroncsát a 4 közül, már csak 6 hónapig érvényes a további garancia).

Reméljük, Ön is örömmel fogadja ezt a Nyugat-Európában már kipróbált és bevált, sikeres szolgáltatást. A garanciaszolgáltatásból csak a nem rendeltetésszerű használatból vagy a jármű nem megfelelő üzemi állapotából adódó károk kizártak.

Mennyibe kerül ez nekem?
•    az abroncs javítása minden esetben ingyenes,
•    az abroncs cseréje esetén Ön csak annyit fizet az új abroncsból, amennyi a sérült abroncs használata során elkopott (lásd táblázat).
•    Önnek mindössze a gumiabroncs szerelési díjat kell megfizetnie.

gumiabroncs garancia 

A fenti leírás nem teljeskörű, kérjük a pontos feltételekről tájékozódjon!