• qxif-envelopeszerviz@auto-doktor.hu
  • qxio-ios-telephoneKözvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

Szélvédő csere

szelvedojavitas 001Az Autó-Doktor Kft-nél kizárólag az autógyártók eredeti beszállítóitól vásárolt (OEM – Original Equipment Manufacturer) az EU szabványainak megfelelő autóüvegeket, ill. szélvédőket használunk. A szélvédő, oldalsó ablaküveg és hátsó ablaküveg cserékhez, ezzel biztosítjuk, hogy az általunk beépített autóüvegek teljesen megegyeznek az autó gyártása során beépített autóüvegekkel és tartozékaival.

Általunk forgalmazott és beszerelt minőségi szélvédők gyártói:

PILKINGTON, HIRSCHLER, NORDGLASS, SEKURIT, SICURSIV, SPLINTEX, stb.

Mikor kell cserélni?

Szélvédő cserére nem csak akkor kell gondolni, amikor teljesen betört egy szélvédő – például magasból ráesett valami, vagy egy nagyobb kővel volt találkozás – hanem akkor is, ha még „csak” egy kis kőfelverődés, repedés történt a felületen.
A műszaki vizsgaállomásokon azonnal visszautasítják a gépjármű vizsgáztatását valamint a rendőrök is figyelnek már a repedt szélvédős gépjárművekre. Ha a sérülés a vezető előtt van, a látótérben akkor büntetést is kaphatunk, hiszen gátolja a repedés a szabad kilátást, így az balesetveszélyes. Baleset esetében felelőséget is kell vállalnunk minden következményre.

A törött, repedt üveget szakembereink gyorsan kicserélik, illetve tájékoztatást nyújtanak arról, hogy lehet azt kijavíttatni. Az autóüveg cseréjére csak akkor kerül sor, ha a szélvédőkárt szakembereink nem tudják megjavítani. Szakértő munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek az autóüveg cseréjében. A szélvédő repedésének, törésének javításához speciális ragasztóanyagot és aktivátort használunk. Az elvégzett munkára adott feltételek mellett teljeskörű garanciát vállalunk.

Segítségünkkel megtudhatja, hogyan tudja kicseréltetni nálunk a törött, szélvédőjét kedvező áron vagy akár ingyen, kedvezményes autóüveg- és szélvédőcsere szolgáltatásunk keretein belül.

Felhasznált anyagok minősége

Rengeteg olcsó, silány minőségű szélvédő és hozzá tartozó kiegészítő, ragasztóanyag van a piacon, ezért elsősorban a minőség és NE az ár alapján döntsön! Ütközéskor a szélvédő és a ragasztó minőségének a függvénye, hogy a kirobbanó légzsákot a szélvédő meg tudja-e támasztani vagy nem! Nem esetén sajnos az utasoldali légzsák nem fogja betölteni a funkcióját! A kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár miatt keletkezett csorbulás, kőfelverődés vagy repedés kijavítása után az autóüveg vagy a szélvédő ugyanolyan szilárd lesz, mint a kár keletkezése előtt. Vegyük figyelembe az elektromos vezetőképességet is illetve a beépített antenna és fűtőszál által támasztott követelményeket.

Az Autó-Doktor kizárólag csak az autógyártók által gyártott – az eredeti beszállítóitól vásárolt (OEM – Original Equipment Manufacturer), – az EU szabványainak megfelelő autóüvegeket, ill. szélvédőket használja a cserékhez. A palettánkon szereplő minden termék megfelel az említett szabványoknak. Ezzel biztosítjuk, hogy az általunk beépített autóüvegek teljesen megegyeznek az autó gyártása során beépített autóüvegekkel. Tapasztalatunk, hogy a legjobb minőségű üvegeket azoktól a cégektől lehet beszerezni, amelyek szállítják a világ vezető autógyártói részére az eredeti üvegeket.

Biztosítási ügyintézés

Autó-Doktor az Önök magas szintű kiszolgálása érdekében együttműködik Magyarország összes biztosítótársaságával, ennek köszönhetően kérem, kérjen időpontot, hogy megbeszélhessük az ügyintézés menetét. Biztosító társaság függvénye, hogy szükséges-e egyéni eljárás, vagy mindent intézhetünk a kárfelvételtől a kifizetés kezeléséig.
A biztosítási ügyintézés során az Ön hozzájárulásával (meghatalmazásával) felvesszük a kapcsolatot a biztosítótársaságával, kikérjük hozzájárulását a munka elvégzéséhez és intézzük a biztosítási ügyintézéssel járó mindennemű adminisztrációt.