Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

fekakcio bal nagy

olajakcio bal

Szélvédőcsere és javítás 

szelvedojavitas 001Az Autó-Doktor Kft-nél kizárólag az autógyártók eredeti beszállítóitól vásárolt (OEM – Original Equipment Manufacturer) az EU szabványainak megfelelő autóüvegeket, ill. szélvédőket használunk. A szélvédő, oldalsó ablaküveg és hátsó ablaküveg cserékhez, ezzel biztosítjuk, hogy az általunk beépített autóüvegek teljesen megegyeznek az autó gyártása során beépített autóüvegekkel és tartozékaival.

Általunk forgalmazott és beszerelt minőségi szélvédők gyártói:

PILKINGTON, HIRSCHLER, NORDGLASS, SEKURIT, SICURSIV, SPLINTEX, stb.

Mikor kell cserélni?

Szélvédő cserére nem csak akkor kell gondolni, amikor teljesen betört egy szélvédő – például magasból ráesett valami, vagy egy nagyobb kővel volt találkozás – hanem akkor is, ha még „csak” egy kis kőfelverődés, repedés történt a felületen.
A műszaki vizsgaállomásokon azonnal visszautasítják a gépjármű vizsgáztatását valamint a rendőrök is figyelnek már a repedt szélvédős gépjárművekre. Ha a sérülés a vezető előtt van, a látótérben akkor büntetést is kaphatunk, hiszen gátolja a repedés a szabad kilátást, így az balesetveszélyes. Baleset esetében felelőséget is kell vállalnunk minden következményre.

A törött, repedt üveget szakembereink gyorsan kicserélik, illetve tájékoztatást nyújtanak arról, hogy lehet azt kijavíttatni. Az autóüveg cseréjére csak akkor kerül sor, ha a szélvédőkárt szakembereink nem tudják megjavítani. Szakértő munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek az autóüveg cseréjében. A szélvédő repedésének, törésének javításához speciális ragasztóanyagot és aktivátort használunk. Az elvégzett munkára adott feltételek mellett teljeskörű garanciát vállalunk.

Segítségünkkel megtudhatja, hogyan tudja kicseréltetni nálunk a törött, szélvédőjét kedvező áron vagy akár ingyen, kedvezményes autóüveg- és szélvédőcsere szolgáltatásunk keretein belül.

Felhasznált anyagok minősége

Rengeteg olcsó, silány minőségű szélvédő és hozzá tartozó kiegészítő, ragasztóanyag van a piacon, ezért elsősorban a minőség és NE az ár alapján döntsön! Ütközéskor a szélvédő és a ragasztó minőségének a függvénye, hogy a kirobbanó légzsákot a szélvédő meg tudja-e támasztani vagy nem! Nem esetén sajnos az utasoldali légzsák nem fogja betölteni a funkcióját! A kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár miatt keletkezett csorbulás, kőfelverődés vagy repedés kijavítása után az autóüveg vagy a szélvédő ugyanolyan szilárd lesz, mint a kár keletkezése előtt. Vegyük figyelembe az elektromos vezetőképességet is illetve a beépített antenna és fűtőszál által támasztott követelményeket.

Az Autó-Doktor kizárólag csak az autógyártók által gyártott – az eredeti beszállítóitól vásárolt (OEM – Original Equipment Manufacturer), – az EU szabványainak megfelelő autóüvegeket, ill. szélvédőket használja a cserékhez. A palettánkon szereplő minden termék megfelel az említett szabványoknak. Ezzel biztosítjuk, hogy az általunk beépített autóüvegek teljesen megegyeznek az autó gyártása során beépített autóüvegekkel. Tapasztalatunk, hogy a legjobb minőségű üvegeket azoktól a cégektől lehet beszerezni, amelyek szállítják a világ vezető autógyártói részére az eredeti üvegeket.

Biztosítási ügyintézés

Autó-Doktor az Önök magas szintű kiszolgálása érdekében együttműködik Magyarország összes biztosítótársaságával, ennek köszönhetően kérem, kérjen időpontot, hogy megbeszélhessük az ügyintézés menetét. Biztosító társaság függvénye, hogy szükséges-e egyéni eljárás, vagy mindent intézhetünk a kárfelvételtől a kifizetés kezeléséig.
A biztosítási ügyintézés során az Ön hozzájárulásával (meghatalmazásával) felvesszük a kapcsolatot a biztosítótársaságával, kikérjük hozzájárulását a munka elvégzéséhez és intézzük a biztosítási ügyintézéssel járó mindennemű adminisztrációt.

Szélvédő javítás költsége

Autó-Doktor-nál büszkék vagyunk arra, hogy a szélvédő cseréje, autóüveg cseréje előtt először mindig megpróbáljuk javítással megmenteni az eredeti autóüveget, így jelentősen csökkenthető a szélvédő vagy autóüveg javítás költsége.
Előfordul azonban, hogy a sérülés típusa, mérete és elhelyezkedése miatt szükség van a szélvédő vagy az autóüveg cseréjére.
A szélvédő javítás költsége két tényezőtől függ:
•    Javítható-e az eredeti autóüveg vagy szélvédő, vagy ki kell cserélni azt?
•    Érvényes-e a jármű casco biztosítása üvegkárra?

Részletes árajánlat miatt kérem, érdeklődjön az Autó-Doktor-nál!

Szélvédő kamerák kalibrálása

A gépi látás, az érzékelők, az autós informatikai infrastruktúrák és az ember-gép interfészek gyors fejlődésének köszönhetően egyre kifinomultabb ADAS rendszerek teszik biztonságosabbá és kényelmesebbé a járművezetést.
Napjaink és a jövő korszerű autóinak központi eleme a fejlett vezetőtámogató rendszer (advanced driver assistance system, ADAS), amely azáltal növeli a biztonságot, hogy a nehéz vagy ismétlődő műveletek automatizálásával egyszerűsíti a járművezetést, továbbá csökkenti a figyelmet elvonó tényezőket, amelyek gyakran okoznak balesetet. A szigorodó törvényi szabályozások hatására az autógyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a járművezetők és az utasok biztonságára. Az aktív biztonsági rendszer több független elektronikus alrendszerből tevődik össze, amelyek segítik az autóvezetőt a nehéz forgalmi helyzetekben való manőverezésben.

Ezek közé tartozik az adaptív sebességtartó automatika (ACC), a holttér-felderítés (BSD), a parkolási segítség, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS), a keréknyomás-figyelő rendszer (TPMS), az álmosságmonitor, az éjjellátó, a vezetőt figyelő rendszer, az ütközésre való figyelmeztetés és az információk szélvédőre vetítése. Az ADAS több szinten nyújt támogatást, olyan információkat szolgáltatva a vezetőnek, amelyek révén az adott helyzettől függően képes lesz változtatni a vezetéssel kapcsolatos döntésein. Így például a járókelőket figyelő alrendszer figyelmezteti a vezetőt, ha valaki váratlanul az úttestre lép. A veszélyes helyzetekben nyújtott segítség egészen odáig terjedhet, hogy a baleset vagy ütközés elkerülése érdekében a rendszer teljesen magától cselekszik, vagy felülbírálja a vezető akaratát.

A digitális állvány segítségével elvégezhető a
személygépjárművek radarjainak és kameráinak kalibrálása. Az állvány felső részére a különféle kamera kalibráló táblák illeszthetőek, az alsó részen a radar kalibráláshoz szükséges reflexiósfelület található, amely digitális szögmérő segítségével állítható be a megfelelő szögértékre. A kalibráló állvány könnyű mozgatása érdekében kerekekkel rendelkezik, amik a kalibárálás idejére fix lábakkal rögzíthetőek. Az állvány magasság állítása elektromosan történik egy nyomógomb segítségével. Az állvány pontos beállításához a jármű hátsó kerekeire szerelhető lézeres eszköz nyújt segítséget.

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"