Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

Szélvédő javítás 

szelvedojavitas 001Az Autó-Doktor Kft-nél kizárólag az autógyártók eredeti beszállítóitól vásárolt (OEM – Original Equipment Manufacturer) az EU szabványainak megfelelő autóüvegeket, ill. szélvédőket használunk. A szélvédő, oldalsó ablaküveg és hátsó ablaküveg cserékhez, ezzel biztosítjuk, hogy az általunk beépített autóüvegek teljesen megegyeznek az autó gyártása során beépített autóüvegekkel és tartozékaival.

Felhasznált anyagok minősége

Rengeteg olcsó, silány minőségű szélvédő és hozzá tartozó kiegészítő, ragasztóanyag van a piacon, ezért elsősorban a minőség és NE az ár alapján döntsön! Ütközéskor a szélvédő és a ragasztó minőségének a függvénye, hogy a kirobbanó légzsákot a szélvédő meg tudja-e támasztani vagy nem! Nem esetén sajnos az utasoldali légzsák nem fogja betölteni a funkcióját! A kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár miatt keletkezett csorbulás, kőfelverődés vagy repedés kijavítása után az autóüveg vagy a szélvédő ugyanolyan szilárd lesz, mint a kár keletkezése előtt. Vegyük figyelembe az elektromos vezetőképességet is illetve a beépített antenna és fűtőszál által támasztott követelményeket.

Az Autó-Doktor kizárólag csak az autógyártók által gyártott – az eredeti beszállítóitól vásárolt (OEM – Original Equipment Manufacturer), – az EU szabványainak megfelelő autóüvegeket, ill. szélvédőket használja a cserékhez. A palettánkon szereplő minden termék megfelel az említett szabványoknak. Ezzel biztosítjuk, hogy az általunk beépített autóüvegek teljesen megegyeznek az autó gyártása során beépített autóüvegekkel. Tapasztalatunk, hogy a legjobb minőségű üvegeket azoktól a cégektől lehet beszerezni, amelyek szállítják a világ vezető autógyártói részére az eredeti üvegeket.

Biztosítási ügyintézés

Autó-Doktor az Önök magas szintű kiszolgálása érdekében együttműködik Magyarország összes biztosítótársaságával, ennek köszönhetően kérem, kérjen időpontot, hogy megbeszélhessük az ügyintézés menetét. Biztosító társaság függvénye, hogy szükséges-e egyéni eljárás, vagy mindent intézhetünk a kárfelvételtől a kifizetés kezeléséig.
A biztosítási ügyintézés során az Ön hozzájárulásával (meghatalmazásával) felvesszük a kapcsolatot a biztosítótársaságával, kikérjük hozzájárulását a munka elvégzéséhez és intézzük a biztosítási ügyintézéssel járó mindennemű adminisztrációt.

Szélvédő javítás költsége

Autó-Doktor-nál büszkék vagyunk arra, hogy a szélvédő cseréje, autóüveg cseréje előtt először mindig megpróbáljuk javítással megmenteni az eredeti autóüveget, így jelentősen csökkenthető a szélvédő vagy autóüveg javítás költsége.
Előfordul azonban, hogy a sérülés típusa, mérete és elhelyezkedése miatt szükség van a szélvédő vagy az autóüveg cseréjére.
A szélvédő javítás költsége két tényezőtől függ:
•    Javítható-e az eredeti autóüveg vagy szélvédő, vagy ki kell cserélni azt?
•    Érvényes-e a jármű casco biztosítása üvegkárra?

Részletes árajánlat miatt kérem, érdeklődjön az Autó-Doktor-nál!

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"