Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

fekakcio bal nagy

olajakcio bal

Jogi nyilatkozat

A www.auto-doktor.hu honlapon található tartalom az Autó-Doktor Horváth Kft szellemi tulajdona. Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény 4. §-a alapján a kötelezően megadandó adatokat az Impresszum tartalmazza. Az Autó-Doktor Horváth Kft weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon található logók, elnevezések védett és nemzetközileg bejegyzett védjegyek. Minden jogot fenntartunk.

Az Autó-Doktor Horváth Kft előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az Autó-Doktor Horváth Kft nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az Autó-Doktor Horváth Kft weboldalai kapcsolódnak. A weboldalakon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak. Ennek következtében az Autó-Doktor Horváth Kft nem vállal felelősséget a weboldalak tartalmát illetően.

Így az Autó-Doktor Horváth Kft nem vállal felelősséget többek között az Önt a weboldalak hozzáférésével vagy használatával összefüggésben – különösen az Ön számítógépes környezetét ért esetleges vírusfertőzéssel kapcsolatban – ért semmilyen közvetett vagy közvetlen kárért, függetlenül attól, hogy annak mi a jogalapja. A weboldalak használatának megkezdésével a felhasználó kijelenti, a szolgáltatás ingyenessége a fenti felelősségkorlátozással arányos előny biztosítására vonatkozó követelményt kielégíti és azt kifejezetten elfogadja.

Minden esetben tiltottak a jelen Website-ra hivatkozó olyan linkek függetlenül attól, hogy azok közvetlenek vagy közvetettek-e, amelyek jogilag tiltott, erkölcstelen, politikai szempontból szélsőséges, diszkrimináló, büntetendő, megbotránkoztató vagy hasonló jellegű információhoz, Web tartalomhoz, Website-hoz vagy honlaphoz kapcsolódnak.

Az Autó-Doktor Horváth Kft fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A weboldalon feltüntetett ajánlatok informatív jellegűek, csak a figyelem felkeltését célozzák, ezért az Autó-Doktor Horváth Kft -t nem kötelezik.

Az Internetről az Autó-Doktor Horváth Kft honlapjára mutató ún. mélyhivatkozások („Deep Links”), hacsak a felek írásban másként nem állapodnak meg, csak akkor megengedettek, ha ahhoz az Autó-Doktor Horváth Kft írásban kifejezetten hozzájárul. Ehhez kapcsolódóan szeretnénk megjegyezni, hogy az Autó-Doktor Horváth Kft számára elengedhetetlen és lényeges, hogy az Internetes felhasználók mindig csak a jelen Website nyitó oldalán keresztül juthassanak hozzá a Website információkínálatához. A jelen Website nyitó oldala fontos információkat tartalmaz, és az Autó-Doktor Horváth Kft jogos érdekei fűződnek ahhoz, hogy erről – a Website további információihoz való hozzáférés előtt – minden egyes Internetes felhasználót megfelelően tájékoztasson (akár a Website ismétlődő meglátogatása esetén is). Ennek megfelelően, egyetlen olyan hivatkozás vagy belinkelés sem engedélyezett – annak mindenkori jellegétől függetlenül -, amely a jelen Website bármelyik oldalára a Website nyitó oldalának kikerülésével vezet el.

Az Autó-Doktor Horváth Kft fenntartja a jogot arra, hogy a korlátozásokat, mindenféle indoklás nélkül, bármikor és bármilyen jelleggel megváltoztassa.

Az Autó-Doktor Horváth Kft semmilyen felelősséget nem vállal azokért a károkért vagy veszteségekért, függetlenül azok jellegétől és jogalapjától, amiket olyan belinkelések idéztek elő, amelyek aktuálisan sértik vagy korábban sértették az említett korlátozásokat. Mindazonáltal a belinkelések/hivatkozások általános keresőmotorok (yahoo, google stb.) által végzett keresési eljárások útján történő létrehozása megengedett.

Az Autó-Doktor Horváth Kft fenntartja a jogot arra, hogy a korlátozásokat, mindenféle indoklás nélkül, bármikor és bármilyen jelleggel megváltoztassa.

Az Autó-Doktor Horváth Kft fenntartja a jogot arra, hogy minden rendelkezésre álló technikai és/vagy jogi eszközzel fellépjen a korlátozások megszegése ellen.

Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató:
Az adatkezelést az Autó-Doktor Horváth Kft. végzi.

A jelen honlapon történő regisztrációval, feliratkozással a feliratkozási feltételeinket kifejezetten elfogadod, azaz hozzájárulsz az adatbázisunkba való felvételhez, illetve elektronikus és postai úton levelek és sms üzenetek fogadásához, mely az Autó-Doktor Horváth Kft. és bármelyik weboldaláról érkezhet és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak. A feliratkozás bármikor, egyetlen kattintással megszüntethető, az emailben kapott hírlevél legalsó sorában található „leiratkozás” linkre való kattintással. A leiratkozással neved és email címed törlődik adatbázisunkból.

Az adatkezelési irányelveinkről.

Az ügyfél- regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azt át nem adjuk. Az adatvédelmi elveink az 1992. évi LXIII. törvény és az 1998. évi VI. törvény figyelembevételével kerültek kialakításra.

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek:
Köszönöm, hogy ellátogattál erre a honlapra. Kérlek olvasd el figyelmesen ezen dokumentumban található Honlap felhasználási szabályokat és feltételeket, mivel a honlap bármely jellegű használata magával vonja az itt közzétett Szabályok és Feltételek elfogadását.

Mindent megteszünk azért, hogy a honlapon található információk hitelességét és teljességét biztosítsuk, nem vagyunk felelősek azért, ha a honlapon elérhetővé tett információk nem hitelesek vagy teljesek.

A jelen honlapon található linkek mutathatnak harmadik fél weboldalára, azonban a tulajdonos nem vállal felelősséget ezen harmadik fél honlapok tartalmáért, hitelességéért és működéséért. A linkeket jóhiszeműségből szolgáltatja.

Szellemi tulajdonjogok

Minden szerzői jog és más szellemi tulajdonjog a honlapon található bármely szövegben és más anyagban, az Autó-Doktor Horváth Kft. tulajdonát képezi, vagy azokat az adott tulajdonos engedélyével tartalmazzák.

Jogosult vagy böngészni a honlapon, de nyomtatás útján, merevlemezre való letöltéssel, és mások számára történő közzététel céljából sokszorosítani a tartalmakat csakis az Autó-Doktor Horváth Kft., azaz Horváth Róbert írásbeli beleegyezésével lehetséges. Nyereség elérése céljából ezen honlap semmilyen részének másolata nem adható el vagy tehető közzé, valamint nem módosítható és nem építhető be más munkába, kiadványba vagy honlapba.

A honlapon megjelenő bármely tartalom felhasználása, illetve azokkal való visszaélés szigorúan tilos.

Ezen honlap használata a Te saját és kizárólagos felelősségedre történik.

A tulajdonos nem biztosít jótállást arra vonatkozóan, hogy a honlapon található anyag teljes, hiteles, megbízható, időszerű, harmadik felet nem károsító, hogy a honlapra való belépés zavartalan, hibamentes és vírusmentes lesz, hogy ez a honlap biztonságos lesz, hogy a honlapon keresztül a tulajdonostól érkező bármely tanács vagy vélemény hiteles vagy megbízható.

Mindenkor fenntartjuk a jogot a figyelmeztetés nélküli szigorításra, felfüggesztésre és megszüntetésre ezen honlaphoz való hozzáférésére, vagy a honlap bármely vonására és részére vonatkozóan.

A tulajdonos nem felelős azért, hogy a honlapon elérhetővé tett anyagot és szolgáltatásokat fenntartsa, vagy azokkal kapcsolatban javításokat, frissítéseket vagy közleményeket szolgáltasson. A honlapon található bármely anyag figyelmeztetés nélkül változtatható.
Továbbá nem szavatoljuk, hogy ezen honlap használata zavartalan és hibamentes lesz, és a tulajdonos nem vállal kötelezettséget vagy bárminemű felelősséget abban az esetben, ha számítógépes rendszere vagy más tulajdona vírus okozta fertőzésből származó veszteséget szenved, amely a honlap használatából, a hozzáférésből vagy valamely anyag honlapról való letöltéséből ered.

Az alkalmazandó jog teljes mértékéig határozottan lemondasz minden, a tulajdonossal szembeni követeléséről, amelyek ezen honlap használatából vagy a hozzáférésből származhatnak.

Tilos olyan tevékenységet végezni, amelyet a tulajdonos belátása szerint helytelennek ítélhet meg, és/vagy törvénytelen cselekedetnek ítélne meg, vagy valamely jogszabály alapján tilos erre a honlapra nézve, beleértve, de nem korlátozva a következőkre:

Minden olyan tevékenység, ami vagy az egyének adatvédelmét, vagy bármely más jogainak megsértését okozná
A honlapot arra használni, hogy a tulajdonost, vagy más egyéneket becsméreljen és rágalmazzon, vagy olyan módon viselkedni, ami szégyenbe hozná a tulajdonos jó nevét

Vírust tartalmazó fájlok feltöltése

Engedély nélküli anyagok küldése vagy továbbítása a honlapra

Fenntartjuk a jogot bármilyen változtatásra és javításra jelen honlap Felhasználási feltételeit illetően.

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"