Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

cikk klima

Klímakarbantartás

  • autóklíma javítás
  • autóklíma tisztítás
  • autóklíma töltés
  • autóklíma

Automata Klímakarbantartó munkaállomás személy és kishaszon járművel, R134A és R1234YF hűtőközeggel töltött klímarendszereinek karbantartására, autóklíma javítás, autóklíma töltés, autóklíma tisztítás is végezhető. Autóklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek. Az autóklíma tisztítás folyamat során a rendszerből lefejtük az elhasznált klímaolajat, klímagázt, ellenőrízzük a tömítettséget, amennyiben megfelelő helyére friss klímaolajat, hűtőközeget töltünk.

A  Konfort 780R a 700-as sorozat csúcsmodellje a piac legjobb ajánlata amivel autóklíma javitás is végezhető. Habár mérete megegyezik a többi típuséval, a Konfort 780R két tartállyal, és két elkülönített hűtőközeg kezelő körrel rendelkezik és ezáltal mindkét hűtőközeget (R134a és R1234yf egyidejűleg) képes kezelni. Egyebekben hasonló lehetőségekkel rendelkezik mint a Konfort 760R.

A Konfort 780R egy teljesen automata, professzionális klímakarbantartó munkaállomás hagyományos és hibrid meghajtású személy-, kishaszon-, tehergépjárművek, és traktorok klímarendszerének karbantartásához. A berendezés alkalmas R134a és R1234yf klímagázzal töltött jármű klímarendszerekkel történő munkához. A hűtőközegek közötti váltás mindössze néhány percet vesz igénybe. A munkaállomás segítségével mind manuális, mind teljesen automatikus üzemmódban képesek vagyunk elvégezni a hűtőközeg lefejtését, regenerálását, a teljes rendszer vákuumozását, a rendszer hűtőközeggel történő feltöltését, valamint az olaj és szükség esetén kontraszt anyag betöltését.

A Konfort 780R egy szines TFT kijelzővel rendelkező, forgatható panelről vezérelhető. A kijelző és a nagyméretű üzemmód jelző fények segítségével távolról is jól nyomon követhető a teljes karbantartási folyamat. A több mint 6500 járművet tartalmazó járműadatbázis tartalmazza a járművek klímarendszereinek hűtőközegére és az olajára vonatkozó adatokat és a betöltési mennyiségeket. A Konfort 780R egy memória kártyán tárolja az ügyfélhez tartozó karbántatási folyamatok mérési és anyag felhasználási adatait. Ezek az információk a kártyán lévő szoftver bármilyen számítógépen megjeleníthetők, eltárolhatók, kinyomtathatók. A tárolt ügyfél adatbázisból bármikor visszakereshetőek a korábbi beavatkozások adatai. A Konfort 780 opcionálisan kiegészíthető beépített hűtőközeg azonosítóval, VDC szettel, öblítőkészlettel. Tehát a Konfort 780R készülék egyarán alkalmas autóklíma tisztítás, autóklíma javítás és autóklíma töltés elvégzésére.

 

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"