Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

klima

Autóklíma javítás -Jusson eszébe!

A klímaberendezések évente hűtőközegük 20%-át veszítik el, ami befolyásolja működésüket. Használja ki időben ajánlatunkat.

A tisztítás kellemes mellékhatása, hogy a hosszabb távon üzemen kívül helyezett klímaberendezésből kiáramló áporodott szag eltűnik.

Klíma gumicsőroppantás

klima szerviz2Előfordul, hogy a gépkocsiban a klíma gumicső helytelen tervezés, szerelési hiba következtében túlságosan meghajlik, így a gumi idővel elfárad, megtörik. Szintén előfordul, hogy valamilyen baleset éri: kidörzsölődik, megég, elszakad, stb. A klíma gumicső nem javítható, minden esetben cserélni kell. Ilyenkor a gumi tövében a fém csövet elvágjuk, és új tömlővéget hegesztünk fel. Erre azért van szükség, mert az előző roppantásnál a tömlővég eldeformálódhatott, így sokkal biztonságosabb ha lecseréljük.

 

 

Klímacső készítés hozott minta vagy rajz alapján

klima szerviz3Új klímacső készítésére általában a nehezen, vagy drágán beszerezhető alkatrészek esetén van szükség. Ilyenkor egy gyári, bontott, vagy általunk gyártott csatlakozóra építjük fel a klímacsöveket. Utólagos klíma beépítésnél is előfordul, hogy egyes csöveket egyediben kell elkészíteni.

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"