Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

fekakcio bal nagy

olajakcio bal

Fékbetét akció

Az élettartam garanciával lefelezzük az árakat!

Azon Ügyfeleinknek akik nálunk cseréltetnek tárcsafékbetétet, különleges Autó-Doktor kedvezményhez jutnak! A nagy kedvezménnyel beépített minőségi tárcsfékbetétek gondoskodnak a maximális biztonságról, a legrövidebb féktávokról és a minden körülmények közötti maximális erejű lassításról.

Az általunk, minden beszerelt gyárival azonos minőségű tárcsafékbetétekre ÉLETTARTAM GARANCIÁT biztosítunk! Ez azt jelenti, hogy ELHASZNÁLÓDÁS vagy MEGHIBÁSODÁS esetén Önnek a TÁRCSAFÉKBETÉTEK árának csak az 50%-át kell megfizetnie. Ezt a kedvezményt addig biztosítjuk Önnek, ameddig Ön megtisztel minket hűségével.

Az Autó-Doktor bármilyen fékkel kapcsolatos garanciális igény felmerülésekor először teljes körű ingyenes átvizsgálást végez. Az átvizsgálás eredményeként kedvezményesen megjavítjuk, vagy kicseréljük a hibás tárcsafékbetétet. Abban az esetben is elvégezzük a cserét, ha azok nem hibásak, csak elérték vagy elfogják érni a biztonsági határérték alsó szintjét.

Tárcsafékbetét hűség-garancia feltételei:

  • fekbetet akcioCsak abban az esetben illeti meg az 50%-os kedvezmény a tárcsafékbetétek árából, ha azzal az egész fékrendszert vissza tudjuk állítani a gyári műszaki állapotába. Ha további alkatrészek/folyadékok cseréje is szükségessé válik, akkor azokat a folyamatokat is el kell végeznünk, hogy így az eredeti műszaki állapotot visszaállítsuk. Így garantálhatjuk, hogy a közlekedésbiztonságilag legfontosabb alkatrészekkel, Ön biztonsággal vehessen részt a forgalomban.
  • Csak a jármű tulajdonosa érvényesítheti az hűség-garanciát. Ha a jármű értékesítésre kerül, akkor megszűnik a garancia. Az új tulajdonossal természetesen megújítható a folyamat, illetve a régi tulajdonos új járművét is be tudjuk vonni a hűség-garanciába.
  • Ha a féket máshol javíttatja, megszűnik a garancia érvényessége.
  • A kedvezmény csak személygépkocsikra érvényes. (kereskedelmi használatú, és a sporttevékenységet folytató gépjárművekre nem vonatkozik a kedvezmény).
  • Tárcsafékbetétek cseréjének intervalluma legalább a 30.000 km-t haladja meg.

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"