Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

fekakcio bal nagy

olajakcio bal

Filozófiánk

Minimalizálni szeretné a használtautó-vásárlással kapcsolatos kockázatát? Vásárlás előtt az Ön személyes jelenlétében vizsgáljuk át a kiszemelt járművet! Célunk, hogy a járművet a lehető legalaposabban és objektívan vizsgáljuk át. Nem az az elsődleges szempont, hogy a jármű minden tekintetben tökéletes legyen, hanem az, hogy az Ügyfél tisztában legyen az esetleges hibákkal, illetve azokkal a várható költségekkel, amelyek rövid időn belül felmerülnek a vétel után.

Az Autó-Doktor Kft. átvizsgálási pontokat több éves szakmai tapasztalatunk alapján állítottuk össze, azért hogy az egyes járművekről a lehető legrészletesebb állapotképet tudjuk adni.
Minden esetben lehetőséget biztosítunk az Ügyfelek személyes jelenlétére, így közvetlenül tájékozódhat a vizsgálat eredményéről. Vizsgálat során képeket és megjegyzéseket fűzünk a digitális átvizsgálási laphoz (API) és a kinyomtatott vizsgálat eredményét közösen elemezzük és azt érthetően magyarázzuk el az Ügyfélnek.

hasznaltauto 001

Autó-Doktor Kft. átvizsgálás előnyei:

A VIZSGÁLAT MÉG MINDIG SOKKAL OLCSÓBB,
mint egy elhamarkodott döntés után az autó állandó szervizelése

ÁTLÁTHATÓSÁG,
Minden hibát érthetően elmagyarázunk Önnek. Bármi kérdése van kollégáink állnak a rendelkezésére!

hasznaltauto 002

TERVEZHETŐSÉG REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL,
vizsgálatunk fotókkal illusztrált részletes dokumentációval zárul. A vizsgálat után egy árajánlatot készítünk Önnek, így tisztában lehet a jármű vásárlásán túli várható költségekkel.


Autó-Doktor használtautó átvizsgálás lépései

A teljeskörű átvizsgálás keretében 150 pontban ellenőrizzük a járműben található szerkezeti egységeket és azok működési funkcióit.

hasznaltauto 003 

Menetpróba

Menetpróbát végzünk a járművel. A teszt során vizsgáljuk a motor működését, a váltó, futómű, tengelykapcsoló állapotát, valamint a kormányzást is.

Intelligens diagnosztika – műszeres vizsgálatok
A fékhatást, lengéscsillapítók állapotát fékpaddal/rázópaddal, környezetvédelmi értékeket emissziómérő berendezéssel, a futómű diagnosztikai vizsgálatát a piac legjobb lézeres futóműmérő berendezésével (Hunter) vizsgáljuk. A járműdiagnosztikai vizsgálatokat Bosch, Gutmann műszerek mellett gyári szintű (VW, Ford, PSA konszern, BMW stb.) készülékekkel végezzük.

hasznaltauto 004

hasznaltauto 005

Felszereltség
Felmérjük a járműbe szerelt széria- és extra felszereltségeket és ki is próbáljuk azok működését. Működik a klímaberendezés, ablakemelő, ülésfűtés, minden autónak legalább 2 db gyári kulccsal kell rendelkeznie, stb.…?

hasznaltauto 006

Esztétikai vizsgálat és rétegmérés
Külső-belső esztétikai vizsgálatot végzünk, minden szépséghibát feltárunk az utastérben, a csomagtérben, a karosszérián és a lámpatesteken is.
A karosszéria és az utastér esztétikája alapvető fontosságú. A jelentősebb deformációk, horpadások és fénysérülések nem kerülhetik el a figyelmünket. Minden kisebb hibáról pedig fotót készítünk, így Ön előre értesül ezekről. A karosszérián elvégezzük a műszeres festékréteg vastagság mérést, amelynek eredményei alapján a jármű korábbi sérüléseire tudunk következtetni, illetve arra, hogy a sérülések milyen minőségben lettek megjavítva.

hasznaltauto 007

hasznaltauto 008

Gumiabroncsok és keréktárcsák
Felmérjük milyen kerekeken gurul az autó. Ön megtudhatja milyen gyártmányú, méretű és kivitelű abroncsok vannak a járműre szerelve. Sőt, amennyiben az úgy nevezett DOT szám megtalálható a gumin, eláruljuk hány évesek az abroncsok. Ön tudni fogja, kell-e azonnal a gumikra költenie vásárlás után. A keréktárcsákat is átnézzük: a legkisebb sérülés sem kerülheti el a figyelmünket.

hasznaltauto 009

hasznaltauto 010

Motortér
Az autó egyik legfontosabb szerkezeti egysége! Érdemes hát itt is alaposan körülnézni vásárlás előtt: Ellenőrizzük az ékszíjak és tárcsák állapotát. Keressük olajfolyásokat, ellenőrizzük a folyadékokat és olajszintet a motorban.

hasznaltauto 011

hasznaltauto 012

Műszeres diagnosztika
Korszerű berendezéssel elvégezzük a motordiagnosztikát is. A számítógép helyettünk képes a "motorba látni". A legkorszerűbb jármű diagnosztikai berendezéssel (Bosch, Gutmann) ellenőrizzük az esetleges hibakódokat. Bár a főegységeket nem bontjuk meg, a jármű számítógépe szinte minden meglévő hibát elárul nekünk: motorvezérlés, komfortelektronika, biztonsági berendezések (pl. légzsákrendszer) állapota.

hasznaltauto 013

hasznaltauto 014

Emeléses vizsgálat
Vizsgáltunk szerves részét képezi a jármű megemelése. átvizsgáljuk az alsó burkolatok és az alváz állapotát, tüzetesen átnézzük a futómű elemeit, kiszűrjük a kopogásokat, kopásokat, lógásokat, ellenőrizzük a tömítések, szilentek állapotát.
A fékrendszer elemeit, betéteket, tárcsákat és csöveket is ellenőrizzük. Fontos még a kardántengely és a féltengelyek vizsgálata.

hasznaltauto 015

Fényképezés
A járművekről jó minőségű, nagy felbontású fotókat készítünk, amelyeken minden fontos részlet jól kivehető.

hasznaltauto 016

Vizsgálatunk fényképes dokumentációval zárul, majd eredményeinket részletes minősítéssel foglaljuk össze.

hasznaltauto 017

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"