Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

fekakcio bal nagy

olajakcio bal

Karosszéria javítás

karosszeria javitas 2Az Autó-Doktornál vállaljuk a járművek teljes-körű sérüléseinek, elemeinek javítását, fényezését, illetve az ezekhez kapcsolódó teljes körű ügyintézést.

Gyakori feladatunk műanyag lökhárítók és karosszéria elemek javítása, fényszórók, indexek cseréje is.

Autóalkatrész beszerzésünk folyamatos és gyors. Fontos szempont, hogy a szervizünk által beszerzett és beépített  alkatrészek árait a biztosítók is elfogadják. Szervizünk gyorsan és ingyenesen ad árajánlatot. Rövid előjegyzési határidővel fogadjuk az Ön gépjárművét, ha szükséges kedvező áron csereautót is biztosítunk a karosszéria javítás idejére.

Mit kell tudni a horpadás javításokról?

Az Autó-Doktor által nyújtott javítások a legkorszerűbb módszereket kínálják a kisebb sérülések orvoslására, amellyel megspórolhatja a teljes alkatrész költséges cseréjét. Ezek a kijelölt szervizünkben elérhetők, gyorsak (gyakran meg is várhatók), kiváló minőségűek és annyira kedvező árúak, hogy esetleg még a biztosítását sem kell igénybe vennie, habár a biztosítók által elfogadott javítási technológiák. Szervizünk minden esetben előkalkulációt végez, hogy Ön kiválaszthassa, melyik javítási módszert alkalmazzuk az autóján.

Fényezés nélküli horpadásjavítás:

A horpadt karosszériaelemek eredeti állapotát speciális szerszámokkal állítjuk vissza, így nincs szükség fényezésre, és gyakran megbontásra sem. Az eljárással elkerülhető a festékvastagság növekedése, így az elemcserével ellentétben nincs esetleges értékcsökkenés. Ez az eljárás olyan kisebb horpadásoknál alkalmazható, ahol a fényezés felülete nem tört meg. Ilyeneket okozhatnak például más autók ajtói, bevásárlókocsik vagy akár jégeső is.

Foltfényezés:

Ideális eljárás abban az esetben, ha nem mély sérülésről van szó, tehát csak a lakkréteg vagy a festékréteg károsodott, és ha a sérülés mérete nem nagyobb 25-30 centiméternél. Mélyebb vagy nagyobb károsodott területek esetén szükség van egy előzetes állapotfelmérésre ahhoz, hogy eldönthessük, mennyire lehet eredményes ez a technológia az adott esetben. A lakksérüléssel járó horpadások esetében eredményesen alkalmazható a fényezés nélküli horpadásjavítás kiegészítéseként. Ez az eljárás a karosszéria minden olyan függőleges, övvonal alatti felületén eredményesen alkalmazható, mely fényezésen esett át, így az összes fém és műanyag felületen. Ilyenek például a lökhárítók, az ajtók, a sárvédők, a csomagtér ajtaja vagy a visszapillantótükör háza.
 

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"