Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

fekakcio bal nagy

olajakcio bal

GPS rendszerek - Gps beszerelés

Valós idejű nyomkövetés

gps rendszerekSzolgáltatásunkkal bármikor, bárhol megtekintheti a követni kívánt GPS nyomkövetővel rendelkező gépjárművének aktuális helyzetét. Otthon, munkahelyén, vagy akár a mobiltelefonján a nap 24 órájában aktuális információkhoz juthat!
Az áttekintő táblázat megjeleníti a legfontosabb adatokat, mint aktuális postai cím, sebesség, gyújtás állapota, üzemanyagszint, fordulatszám, akkumulátor szint.

 

Múltbéli pozíciók megtekintése

Járműveinek pozícióját bármikor megtekintheti akár hónapokra visszamenőleg. Könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető térképünkön Ön szabhatja meg hogy kit, milyen időszakban szeretne visszakövetni.

Adminisztrációcsökkentés

Csökkentse adminisztrációs feladatait!
A különböző útvonalelszámolások, menetlevelek elkészítése időrabló feladat. Rendszerünk segítségével a bejárt útvonalról útvonallistákat nyomtathat, amelyen az indulási hely, idő, megtett kilométer stb… adatok feltüntetésre kerülnek, ezzel Ön mindig megfelelően tájékozott lesz és időt takarít meg.

Költségcsökkentés

Akár 15%-kal kevesebb üzemanyagfelhasználás!
Ügyfeleink körében végzett felmérésünk azt mutatja, hogy a GPS nyomkövető használata során átlagosan 15%-kal csökkent a járművek üzemanyagfelhasználása.

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"