Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

fekakcio bal nagy

olajakcio bal

Miért pont az Autó-Doktor MODUL szisztéma?

•    mert alacsonyabb tőkebefektetéssel indíthatja sikeres vállalkozását
•    mert az átlagosnál nagyobb profit lehetőséget biztosítunk
•    mert biztosítunk olyan eszközöket, hogy mérjék és javítsák szervizük hatékonyságát a legnagyobb profit érdekében
•    mert Ön az ügyfél elégedettség méréséhez kap pótolhatatlan segítséget (levelező és telemarketing)
•    mert cége olyan magaslatokba kerül a minőségi ügyfélbőség területén, ami korábban ismeretlen volt
•    mert Ön a kontrolling rendszerrel szolgáltatást kap, amely hozzájárul a vállalkozása értéknövelő képességének fokozásához
•    mert az árgaranciát, mint eladásösztönző eszközt, kidolgozott verzióban kapja meg tőlünk
•    mert a szolgáltatásainkkal bizalmat ébresztünk az ügyfeleinkben, mert nem a termékeinket, hanem az ügyfél igényeit helyezzük a középpontba
•    mert a kiemelkedő profitszerzés esélyei jóval nagyobbak, hogy ha már egy jól bevált szolgáltatást is kínál hozzá
•    mert a folytonos fejlődésben lévő szerelési technológiára, diagnosztikára mindig aktuális oktatást kap
•    mert az autógyárak által kínált hosszabb garancia idő, ingyenes szerviz ellátás szükségessé teszi az Ön megreformált, nálunk elsajátított hozzáállását
•    mert a szerződéses jogviszony tartama alatt folyamatos szakmai támogatást kap
•    mert a szerződéssel járó, a szolgáltatásokhoz elengedhetetlen Liqui Moly csoport kenőanyagait a maximális kedvezménnyel kaphatja meg

Az Autó-Doktor MODUL-rendszer háttere mind-mind olyan támogató értékekkel bírnak a partnerek számára, mely a sikert determinálja.

Autó-Doktor háttér támogatások

Az Autó-Doktor Horváth Kft. olyan háttér folyamattámogatást nyújt – túlnyomórészt díjtalanul – amely lehetővé teszi, a rendelkezésre álló prémium ügyfélbázis magas színvonalú kiszolgálását és ezáltal az elégedett, idővel lojális vásárlókör kiépítését.

1, Üzleti környezet:

A MODUL-rendszer egyik kulcsa az egységes optikában rejlik, legyen szó akár az ügyfél kiszolgálásáról, a termék portfóliórol, öltözködésről vagy az arculatról. Mi minden elemre külön figyelmet fordítunk. Mivel az ügyfelek számára az első ismertető jel az épület és az üzlet dizájna, ezért egy modern, magas színvonalú arculat kialakítására törekszünk – a tervezést segítve – minden partnerünknél.

2, Liqui Moly:

A Liqui Moly márkaportfólió lehetővé teszi a – piaci igényeknek megfelelően – partnerek számára a szükséges minőségi termékek biztosítását. A Liqui Moly a legszélesebb termékválasztékkal rendelkezik Magyarországon. Az Autó-Doktor rendszerhez való csatlakozás azt is jelenti, hogy partnereink a legjobb kondíciókkal  juthatnak hozzá a működés alapját biztosító készletekhez. (mint pl.: hosszított fizetési határidő, részleges bizományosi készlet, 4+1 olajcsere igazolvány, előrendelési kedv., induló készlet kedv., kopl. raklap vásárlási kedv., forgalomteljesítési -növekedési kedv., pontgyűjtő akció, stb.)

3, Informatika:

A mai üzleti világban a folyamatok csak a megfelelő informatikai háttértámogatással működnek versenyképesen. Az Autó-Doktor rendszer keretében minden olyan szoftvert beszerzésének lehetőségét rendelkezésre bocsátjuk amelyek informatikai oldalról is biztósítják egy országos hálózat sikeres működését. Infokommunikációs eszközeinket, szoftvereinket érdemes egy rendszerbe szervezni, s az újabbnál újabb technológiákat használni, mert rengeteg költséget, időt, energiát spórolhatunk meg. A viszonylag új technológiák gyors bevezetésével nagyságrendekkel növelhetjük meg cégünk működésének hatékonyságát. Külső és belső kommunikációnk korszerűbbé, gyorsabbá alakítása miatt ügyfélkapcsolatainkban sokkal eredményesebbek lehetünk (Műszaki ügyvitel, API, CRM, Szerviz blokkoló, Előjegyzés, Könyvelés, Webáruház, stb.).

4, Know-How:

A “know-how” nem szabadalmaztatott tapasztalati információk olyan csomagját jelenti, amely a gyakorlat és a MODUL rendszergazda ellenőrző vizsgálatának eredményeként jön létre és amely titkos, értékkel bíró és azonosított. Olyan műszaki, szervezési, gazdasági vagy tudományos ismeret, amely többek között különféle speciális szolgáltatások végzését teszi lehetővé. Az eljárás átadása nagyságrendekkel nagyobb anyagi előnyökkel jár a partner részére, mint amit eddig élvezett. Az Autó-Doktor az ügyféllel való párbeszéd alkalmazását, a szervizértékesítés maximális hatékonyságát, az utólagos értékesítésből származó bevételek optimálását valamint a lehető legnagyobb ügyfél- elégedettség elérését célozza meg a reklamációkból és utómunkákból származó költségek alacsonyan tartása mellett.

5, Képzés, oktatás:

Az Autó-Doktor MODUL partnerség egyik legfontosabb eleme a folyamatos képzés és oktatás, amely lehetővé teszi, hogy időröl időre a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek, mind szakmai mind kereskedelmi oldalról. Az oktatási rendszeren keresztűl adjuk át partnereinknek azt a know-how-t amely a leghatékonyabb és legmagasabb színvonalú működést teszi lehetővé. Képzési rendszerünk fontos része az ellenőrzési metodikánk. Az ellenőrzéssel a célunk, hogy a lehető legtöbb tudást valósítsuk meg a gyakorlatba, hiszen minden tudás annyít ér, amennyit hasznosítunk belőle.

6, Ügyfélkezelés:

Az Autó-Doktor koncepció tehát, az ügyfél bizalmának mindenáron való megszerzése. A speciális tudásanyag, a rugalmasság, a kiemelt ügyfélközpontúság, az átláthatóság, a speciális szolgáltatások sora és a versenyképes ár-érték arány is mind ezt hivatottak bizonyítani. Célunk minden egyes ügyfelünk maximális elégedettségének elérése, hogy az Autó-Doktor Kft és partnerei nevéhez bizalom kötődjön. Nálunk az ügyfelet közvetlen dialógus során, már a felemelt gépkocsija alatt tájékoztatja szakemberünk annak állapotáról és a várható költségekről. Az Autó-Doktor Kft minden igyekezete arra irányul, hogy a szervizeinkben nyújtott szolgáltatásunk az ön számára is az általunk fontosnak tartott értékeket tükrözze. Célunk a gyári technológiai utasítás szerinti javítás, gyári beszállítói minőségű alkatrészek alkalmazása és a gyári, eredeti műszaki állapot visszaállítása. A megőrzött eredeti számla, blokk, egyben jótállási/garancia jegynek is minősül.

7, Marketing:

Az Autó-Doktor MODUL hálózatban a központi marketing mellett fontosnak tartjuk, hogy lokálisan is a lehető legtöbb fórumon megismertessük partnereinket az ügyfelekkel. Ennek keretében lehetőség van a partnerekkel közös, országos, helyi színtű marketing kampányok szervezésére az Autó-Doktor Kft elvi támogatásával. A direkt marketing olyan kapcsolatfelvétel, amelyet az Ön cége kezdeményez a meglévő illetve lehetséges ügyfelek felé azért, hogy eladásokat generáljon, vagy hogy emelje cége és a termékeivel kapcsolatos ismertséget. Sok cég számára a hírlevél, mail-marketing, Autó-Doktor szerviz újság valamint a telefon-marketing alkalmazása messze a leginkább költséghatékony formája a marketingnek. Ezzel lehetővé válik az Ön számára, hogy jóval nagyobb pontossággal célozzon meg ügyfeleket, mint amit más módszerek lehetővé tesznek. Mi egy kész üzletet adunk Önnek gyakorlatilag ingyen.

8, Hűségprogram:

Az Autó-Doktor hűségprogram a MODUL rendszerünk egyedi terméke. Azt valljuk, hogy egy autószerviz csak akkor működhet hatékonyan és eredményesen, ha megfelelő méretű lojális ügyfélkörrel is rendelkezik. A Liqui Moly pontgyűjtő akcióval, a négy különböző szolgáltatás szintű motorolajcsere-csomaggal valamint egyéb szolgáltatásainkkal lehetőséget adunk partnereinknek, hogy jelentős méretű saját ügyfélkört építsenek szervizük köré és idővel visszatérő, elkötelezett, lojális ügyfelelkkel, vásárlókkal dolgozhassanak együtt. Az Autó-Doktor szervizkönyv vezetésével és a vele járó 5+1 motorspecifikus inspekció/olajcsere akcióval – ami tartalmazza az API digitális díjtalan 99 pontos részletes közlekedésbiztonság-technikai átvizsgálást, klíma, olaj és üzemanyag rendszer tisztítást, gépkocsimosást, diagnosztikai vizsgálatot, kenőanyag és gumiabroncs teljeskörű garanciát, díjtalan motorolaj utántöltést két olajcsere között, törzsvásárlói bónuszkártyát, szerviz-csere és bérautót, folyadékok színtjének ellenőrzését, szervizintervallum visszaállítását, fékbetét élettartam garanciát és feltöltését – valamint a mobilitás és asistencia szolgáltatásunk lehetőséget biztosít partnereinknek, hogy ügyfeleik még többször látogassák meg szervizüket és kötődésük is erősebb legyen.

9, Motivációs program:

A megközelítés alapja a sikerélmény és az eredményesség inspiráló érzése, mely a munkakörülmények megteremtéséről szól, arról hogy lehetővé tegyük, a velünk dolgozó munkatársak valóban a legjobbat hozhassák ki magukból. A program középpontjában – a rövid elméleti alapozást követően – a kiváló teljesítményhez szükséges munkakörnyezet megteremtése áll. Azon feltételrendszeré, amely lehetővé teszi a velünk dolgozók számára a kibontakozást: azt, hogy munkatársaink napról napra továbbléphessenek céljaik megvalósításában, feszegethessék teljesítményük határait és kiélhessék a bennük szunnyadó kreativitást, munka közben elsősorban örömet és ne fásultságot érezzenek. Ehhez bizalomra, sikerélményre, önállóságra és felelősségvállalásra lesz szükségük. A coaching szemléletű vezető úgy támogatja (vezeti) munkatársait, hogy azok képességeik legjavát nyújtsák. A motivált, érdekelt, a cég értékrendszerébe bevont munkatársakkal a siker összehasonlíthatatlanul nagyobb lesz.

10, Kenőanyag garancia program:

Az Autó-Doktor Kft. korlátozott jótállást vállal Magyarország területén a gépjármű-tulajdonos gépjárműve motorjának kenőanyaggal érintkező és az olajkörforgásban érintett mozgó alkatrészeiben bekövetkezett hibáiért, amennyiben az ügyfelünk a “kenőanyag garancia programban” meghatározott feltételeket teljesíti.

11, Kontrolling szolgáltatás:

Cégünk elsődleges küldetése, hogy ügyfeleink, a kis és közepes vállalkozások megalapozott üzleti stratégiával, megfelelő pénzügyi előrelátással, a piaci trendeket és változásokat figyelemmel kísérve valóban sikeres vállalkozásokká váljanak. Partnereinkkel együttműködve dolgozzuk ki a változás és továbblépés lehetséges irányait, építünk fel stratégiát, kimunkáljuk és koordináljuk piacbővítést, hatékonyságot, versenyképességet célzó projektek megvalósítását. Komplex üzleti megoldásokat kínálunk opciónálisan, amelyek hozzájárulhatnak üzleti céljaik megvalósításához a folyamatosan változó gazdasági környezet feltételrendszeréhez igazodóan.

12, Prémium Gyorsszervizek auditálása:

Az Autó-Doktor Kft új programot indított el a javítóműhelyek körében. Amelynek keretében speciális “Prémium Gyorsszerviz” minősítést kaphatnak a javítóműhelyek, melyeket külön emblémával látunk el. Az Autó-Doktor Kft célja, hogy ezzel az új auditálási rendszerrel emelkedjen az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások színvonala. A cél, hogy a “Prémium Gyorsszerviz”-ek maradéktalanul megfeleljenek az ügyfélfogadás, a műszaki tanácsadás és szolgáltatások terén támasztott komoly szakmai feltételeknek. A “Prémium Gyorsszerviz” embléma azon erőfeszítések elismerése, hogy a javítóműhelyek minőségi szolgáltatást biztosítanak ügyfeleik számára, a kellemes környezet, hatékony munkamódszer, felkészült munkatársak és a korszerű gépekkel felszerelt műhelynek köszönhetően.

13, MotorCheckUp – elkerülhetők a költséges javítattások:

MODUL rendszerünk tagjaként partnereink egyedülálló előnyökre tehetnek szert a konkurenciával szemben, amennyiben a MotorCheckUp® tesztjét alkalmazzák. Csaknem mindent megvizsgálhatunk a gépkocsin, de a motorba „belenézni”, az esetleges meghibásodásokat vagy a fellépő zavarokat felismerni, mindeddig szinte megoldhatatlan probléma volt. Azonban ahogy az orvosnak elég egyetlen csepp vér egészségi állapotunk ellenőrzéséhez, a MotorCheckUp® által kínált vizsgálathoz is csupán egyetlen csepp olaj szükséges. A MotorCheckUp® bepillantást enged a motorba. A hátterében meghúzódó módszer világos és egyszerű: egy külön erre a célra kifejlesztett, szabadalmaztatott és TÜV által bevizsgált tesztpapír elemzi az olajcseppet. A teszt eredményét végül összehasonlítják a TÜV által jóváhagyott foltmintákkal.

14, Árgarancia:

Parnereink szervizében ezentúl az ügyfeleknek, árgarancia szolgáltatást biztosítunk.
Egy az Autó-Doktor partner szervizben kapott árajánlatot hasonlítsa össze egy másik független szerviztől kapott ajánlattal, illetve szolgáltatással! Ha esetleg kedvezőbb ajánlatot kapna a másik független szerviztől mi elvégezzük a munkát azon az áron is.

15, Kiterjesztett garancia:

A gépjármű kiterjesztett garancia biztosítás egy korszerű termék a gépjárművekhez adható biztosítások palettáján. A hagyományosnak tekinthető gépjármű-biztosításokkal ellentétben ez a biztosítás a biztosított gépjármű belső meghibásodásaira nyújt fedezetet úgy, hogy a jellemzően egy-két éves gyártói garanciát további két-három évvel meghosszabbítja.

Autó-Doktor szerviz MODUL koncepció

Az Autó-Doktor Kft moduljain keresztül számos előnyt nyújt ügyfeleinek, partnereinek. A modulok, mellyel támogatjuk a csatlakozott műhelyeket, a szerviz legfontosabb területeit öleli fel:
•        vállalati- és minőségmenedzsment kalakítás
•        kenőanyag forgalmazás, szerviz koncepció
•        információs technológiai támogatás
•        ügyfélszolgálati munkatárs képzés
•        reklám és marketing támogatás
•        mail és phone marketing tanfolyamok
•        kontrolling szolgáltatás, a kedvezőtlen eltérések ellensúlyozására, stb.

Az Autó-Doktor Kft moduljainak alkalmazásával növelheti a szervize működésének színvonalát, és részese lehet egy professzionális hálózatnak, melynek tagjai meghatározó presztízs értéket képviselnek.

Autó-Doktor MODUL szolgáltatásai a siker érdekében!

A teljesség igénye nélkül
•    szerviz, iroda, egyéb helységek dekorációjának és arculatának megtervezése
•    szervizberendezéseknek helyeinek megtervezése, gyakorlati kivitelezéshez való segítségnyújtás
•    ajánlott innovatív gépek, szerszámok, műszerek beszerzésének elősegítése
•    ügyviteli, raktárkezelő, gépjárműpecifikus szoftverek megismertetése, értékesítése
•    Autó-Doktor MODUL előírások szerinti nyomdatechnikai űrlapok használata, jogkövetése (pl.: névjegyek, nyomtatványok, munkalapok, stb.)
•    Autó-Doktor tudásközpont használata (a leghatékonyabb képzési rendszer)
•    folyamatábrás, stratégiai működési kézikönyv elsajátításának lehetősége
•    mail és telefon marketing koncepció kihasználása
•    etikai kódex fontosságának tiszteletben tartása
•    motiváció, egy sikerorientált rendszer felismeréséhez

Képzéseink, vállalkozásának minden életciklusában, megfelelő segítséget nyújtanak Önnek ahhoz, hogy csapatát megfelelően tudja vezetni, motiválni  – a hálózaton belül továbbfejlesztve ismereteiket, készségeiket – hosszú távon sikeres építői lehetnek a közös vállalkozásnak.

Következő oldal:

Mit nyújtunk a Modul szisztémával?

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"