Üdvözöljük az Autó-Doktor Horváth Kft. weboldalán! Közvetlen elérhetőség: +36-84/519-219

reklam bal

fekakcio bal nagy

fooldal szolgaltat uzemanyagt

fooldal szolgaltat v004

fooldal szolgaltat bosch injector

BMW Siófok

fooldal szolgaltat automatavaltot

fooldal szolgaltat v005

fooldal szolgaltat kamera radar

FORD Siófok

fooldal szolgaltat v003

fooldal szolgaltat 006

fooldal szolgaltat klima

Autómosó Siófok

Futóműállítás és futóművizsgálat

A futómű-mérésnél és beállításnál azt vizsgáljuk, hogy egy járműnek a futómű geometriája a megfelelő értékek között van-e még. A helytelen beállítást okozhatja a szegélykövekkel, padkákkal vagy a kátyúkkal való találkozás.

A tuning is előidézheti a geometria elállítódását, amelyet a nyomtávszélesítő és/vagy a nem megfelelő felni és gumi okoz.
•    Honnan ismerhető fel, ha szükséges a futómű beállítás?

Amikor futóműbeállításra van szükségünk azt általában az elégtelen úttartásból lehet felismerni illetve olyan jelekből mint: egyenes kormánynál félrehúz a jármű valamely irányba, vagy amikor a gumi féloldalasan kopott.

Egy szakműhelyben ezeket a hiányosságokat fel lehet tárni és meg lehet oldani. Ettől függetlenül, ha semmilyen ilyen hiányosságot sem veszünk észre, akkor is kétévente végezzük el a futómű-beállítást a járművünkön, hogy a nagyobb károsodásokat és a rendellenes gumikopást elkerüljük. Továbbá ha bármilyen módosítást hajtunk végre a futóművön pl. ültetés, minden esetben végezzünk futómű-beállítást.
•    Meddig tart egy futóműbeállítás?

A futómű vizsgálata körülbelül 30 percig tart, viszont amennyiben beállításra is szükség van akkor ez 1 óráig is eltarthat.
•    Mi az a komputeres futóművizsgálat?

A 3D-s futóművizsgáló a lézerrel nyert adatokat számítógép segítségével összehasonlítja a járműre vonatkozó gyári előírt értékekkel és az alapján határozza meg a szükséges intézkedéseket.
•    Mennyibe kerül körülbelül egy futóműbeállítás?

Egy mérés körülbelül 6.000 és 12.000 Ft között van. Ez az ár azonban nem tartalmazza a beállítást, csupán a mérést. Ha az Ügyfél be is szeretné állítatni a futóművét az körülbelül 15.000 és 20.000 Ft között van. Sok helyen van egy kombinált ajánlat is a mérésre és beállításra ami kb. 12.000 Ft-tól elérhető.

Gyakran ismételt kérdések

A járművön végzett rendszeres inspekciók megnövelik gépjárműve élettartalmát illetve eladásnál a rendszeresen karbantartott jármű jelentős többletértéket képvisel. Az inspekció a gépjárművek funkcionális és biztonsági alkatrészeinek a szisztematikus átvizsgálását jelenti. Az új autóknál a garanciaidő alatt a legtöbb gyártó előírja az első inspekció időpontját. De az idősebb autóknál is rendszeresen el kell végezni az időszakos karbantartásokat, hogy megőrizzük a járművek biztonsági állapotát.

Az időközi karbantartásokat a gyártók előre meghatározzák. A korszerűbb járművekben a járművezetőt a fedélzeti számítógép emlékezteti az esedékes inspekciókra. Ezen felül a gépjárművek szervizkönyvében is fel vannak tüntetve az időközi karbantartások. Többnyire a kötelező intervallumok évenként vagy 15.000-től 30.000 km-ig vannak meghatározva, attól függően, hogy a jármű melyiket éri el először.

Szervizünkben Hétfő – Péntek-ig, 8.00 – 17.00-ig várjuk ügyfeleinket, telefonos elérhetőségünk +36 84 519 219 leveleket pedig az szerviz@auto-doktor.hu email címre várjuk.

Alapvetően érvényes: egy időben elvégzett inspekció mindig kifizetődő. Aki egy új jármű garanciáját meg akarja tartani, az inspekciós intervallumot nem szabad kitolnia. Nem elhanyagolható tény, hogy a dokumentált, rendszeresen elvégzett inspekciók növelik egy gépjármű használtpiaci értékét. De az idősebb járműveken is rendkívül hasznos a rendszeres karbantartások betartása, mert a szerelő a műhelyben ellentétben a műszaki vizsgabázissal, a különböző járműkomponensek, alkatrészek időbeni tartósságára is felhívja a figyelmet. Azonban egy 1 000 km-es késedelem még nem szokott drámai lenni.

Az inspekciós költségek nagymértékben függenek a szervizek minőségétől és járművek típusától. A márkafüggetlen szervizek árai többnyire kedvezőbbek mint a márkaszervizeké, illetve egy luxuslimuzin inspekciója természetesen lényegesen drágább, mint egy kisautóé, az árak emiatt kb. 30.000 és 150.000 Ft között mozognak.

>>>

Ha esedékes az inspekció a megfelelő szaktudás és szerszám nélkül soha ne álljunk neki! Csupán az olyan műveleteket végezhetjük el, mint: a világítás, olajszint vagy a guminyomás ellenőrzése! Azonban az összes többi szaktudást igénylő alkatrészek kiválasztását és cseréjét csak szakember végezheti el műhelykörülmények között!

Alapvetően minden hivatalos szerviz végezhet inspekciókat függetlenül attól, hogy márka vagy márkafüggetlen szerviz-e. A legfontosabb, hogy az autót a gyártói előírásoknak megfelelően kell javítani, illetve a gyári minőségű alkatrészeket kell beépíteni különben a garancia nem lesz érvényes! A garancia lejártával a gyártói előírások betartása ugyan nem releváns de azért nagyon ajánlott.

A gépjárművek szervizelését szinte minden esetben előre egyeztetett időpontokra tudjuk vállalni, az alkatrészek megrendelése miatt így biztosított a gördülékeny, gyors és pontos munkavégzés.

A műhelyekben az éves inspekciókat csak a megfelelően kiképzett technikusok, autószerelők végezhetik el. Csak az Ügyféllel történő egyeztetést követően kezdheti el a feladatokat a munkatárs. Ha ez az egyeztetés nem történik meg és munkákat az Ügyfél beleegyezése nélkül (munkalap) végezzük el, akkor ezt a szerviz csak saját felelősségére teheti.

Alapvetően érvényes a szervizekre: Csak a biztonságtechnikailag veszélyes alkatrészeket szabad az Ügyfél megkérdezése nélkül beépíteni a járművekbe, minden más esetben az Ügyfél beleegyezése szükséges (szerviz felelőssége). Nálunk minden alkatrész cseréje, csak az Ügyfél megkérdezésével és beleegyezésével kerülhetnek beépítésre. Ellenkező esetben a jogszabály az Ügyfelet védi és ezért a nem egyeztetett munkálatok költségeit nem köteles kifizetni a szerviznek!

periodikus kedvezmenyek

Az alábbi tájékoztatóból részletesen megismerheti olajcsere-szerviz csomagjaink tartalmát (inspekció), segítséget nyújtunk a megfelelő motorolaj kiválasztásához és bemutatjuk mi mindent tartalmaznak még a díjmentes átvizsgálás és szolgáltatás csomagjaink. Szervizünkben felkészült kollégáink minden alkalommal segítséget nyújtanak a gépjárművének leginkább megfelelő szervizcsomag kiválasztásában!

Időszakos szerviz programunk:

auto doktor csomagok

 

cim szolgaltatasok

cim elettartam garancia

fekakcio

cim miert az auto doktor
cim uzletpolitika cim atlathatosag cim fixcsomagarak cim garanciavallalas
Cégünk felismerve az igényeket, időben nyitott a minőségi autójavítás felé. Az Autó-Doktor Horváth Kft. egy olyan vállalkozás, amely a sikerét, és a koncepcióját az alapvető emberi értékekre, igényekre építette. Az Autó-Doktor Horváth Kft alapértékei a következőek – műszerezettség, szakértelem, bizalom, átláthatóság. Ezek az értékek tartják össze a munkatársakat és teszik az Autó-Doktor Horváth Kft-t sikeres prémium szolgáltatóvá. Az Autó-Doktor Kft üzletpolitikája ugyanúgy valamilyen innovatív ötleten, üzleti terven, profitorientáltságon alapul, mint egy másik vállalkozás esetében, de a fő célok között van az is, hogy a vállalkozás valamilyen hasznos, kézzelfogható előnyt nyújtson az ügyfelek részére. Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervizében elvégzett díjtalan 99 pontos közlekedésbiztonsági műszaki átvizsgálás megtörténte után – az ügyfél a munkafolyamatokat a helyszínen nyomonkövetheti – kötelesek vagyunk a fennálló jogszabályoknak megfelelően felhívni ügyfeleink figyelmét arra, hogy milyen karbantartási-, és javítási beavatkozásokat javaslunk elvégeztetni, gépjárműve kifogástalan működése és biztonsága érdekében. Az Ügyfél saját maga dönt, hogy a kapott árajánlat után mikor, kivel és mit javíttat gépkocsiján. A kiállított számlát Önnel együtt ellenőrizzük. Az semmi olyat nem tartalmazhat, amiben előre nem állapodtunk meg. Ügyfelünk mindent tudhat és tudni is kell arról, ami az autójával nálunk történik. Még a javítás megkezdése előtt írásban is tájékoztatjuk Önt az elvégzendő javításról és a számla várható végösszegéről. Az Autó-Doktor Horváth Kft. valamennyi szolgáltatására csomagban kezelt, fix, rögzített árat kínál (normaidő és rezsióradíj helyett), amely mindenki számára publikus és ettől semmilyen körülmények között nem tér el. Amennyiben a díjtalan 99 pontos közlekedésbiztonsági műszaki átvizsgálás megtörténte után a javítás vagy megbontás során kiderülne, hogy más alkatrészek is cserére szorulnak, azt mindig előre megbeszéljük Önnel. Ön saját maga is meggyőződhet a hibáról és eldöntheti, hogy kívánja-e elvégeztetni a pótlólagos javításokat vagy sem. A biztonságba való beruházás mindig megtérül! A nálunk elvégzett, számlával igazolt javításra teljeskörű jótállást biztosítunk (a gyári garancia megtartása mellett). Csak azt az alkatrészt cseréljük amit feltétlenül ki kell cserélni. Előzetes időpont-egyeztetés nem szükséges. Az Autó-Doktor Horváth Kft.-nél kizárólag nemzetközi hírnévnek örvendő gyártók ismert, gyári az eredeti alkatrészekkel egyenértékű, minőségi termékei kerülnek felhasználásra a gyári szerelési technológia alkalmazásával. Ez a technológia garantálja a gyári műszaki állapot visszaállításának lehetőségét. Javítástól független, ingyenes, gyors diagnózis és árajánlat.

Kipufogó rendszer  Motor  Vezérlés  Dízel befecskendezők  Üzemanyagrendszer tisztítás  Automataváltó olajcsere  Futómű szrviz  Fékrendszer  Akkumulátor  Klíma szerviz  GPS rendszerek

Lengéscsillapító  Intelligens diagnosztika  Téli, nyári átvizsgálás  Karosszéria javítás  Szélvédőcsere és javítás  Fényszóró felújítás  Műszaki vizsga és zöldkártya  Olajcsere specialista  Periodikus táblázat  Gumiabroncs garancia  Autómosás, ápolás

ismerje meg ertekesito szakembereinket

krisztian henrik balazs

 Nemecz Krisztián

Munkafelvevő mérnök/közgazdász
nemecz.krisztian@auto-doktor.hu
Tel: +36 30 866 3779

 Zuschlag Henrik

Munkafelvevő
zuschlag.henrik@auto-doktor.hu
Tel: +36 30 866 3775

 Tóth Balázs

Munkafelvevő
toth.balazs@auto-doktor.hu
Tel: +36 30 630 3143

Autó-Doktor Horváth Kft.

8600 Siófok
Papfődi u.1.
Tel: +36/84/519-219
Fax: +36/84/519-211
E-mail: szerviz@auto-doktor.hu
logo kicsi ff

Levelezési cím

8601 Siófok
Pf.:177. Hungary

Nyitvatartási idő

Az Autó-Doktor Horváth Kft. szervíz az Ön rendelkezésére áll:

hétfőtől-péntekig: 8.00 - 17.00-ig,
szombaton - vasárnap: zárva.

Rólunk mondták

"Igényes és pontos munkát végeztek még a szűk határidők esetében is"

"Szolgáltatásaik összessége arányban áll az alkalmazott árazási gyakorlatukkal"